Saturday, August 8, 2020

Harley's Hombarista | Plan Subscription Kopi Untuk Korang Yang Kaki Kopi!

Assalamualaikum & Hello Sunchasers | Harap korang semua sihat walafiat semuanya ya! Dalam entri kali ni kami nak kongsikan dengan korang tentang kopi.. Untuk pengetahuan korang, Kimi merupakan hantu kopi. Memang dari zaman sekolah, uni dan sehingga sekarang lah dia memang dengan tegarnya consume coffee.


Jadi, bila owner Harlye's Burgers & Roasters contact kami untuk cuba kopi diorang under diorang punya Harley's Hombarista subs plan, kami pun onz. Basically, dengan Harley's Hombarista ni, korang akan subscribe untuk bayar bulanan sewa coffee maker dan juga coffee capsules dari Harley's Burger's and Roasters. Diorang ni wellknown dengan diorang punya premium coffee juga selain burgers. Kami pernah review burgers & coffee diorang dulu kat SINI & SINI. Details mengenai subscription plan tu korang boleh download melalui link kat bawah ni.


Kat bawah ni korang boleh la tengok video Kimi cuba nak buat latte art guna capsules yang terakhir untuk set review kami ni. Haaa berjaya ke tak dia buat latte art tu? Korang tengok la sendiri yer.


Sedikit review tentang coffee yang kami dapat untuk 2 minggu ni, iaitu, Coffee Peaberry dari Yunnan. Rasa coffee peaberry ni slightly more to fruity end. Even if you drink without sugar, it has some sweetness to it if that makes sense. Those yang tak pernah try coffee jenis peaberry ni, dont worry, we also never tasted it but we are loving it and definitely glad we tried it. We didnt expect that we will notice the different, but we did. Lepas ni nak cuba the others pulak!

Ok guys, kalau korang berminat nak subscribe the Harley's Hombarista, boleh contact directly dengan Kimi dekat 0174988370. Korang whatsapp dulu tau! Jangan terjah call terus okay! Haha. Ok rasanya, setakat ini saja dulu untuk kali ni, jumpa lagi di lain entri! Assalamualaikum.



Previous Post
Next Post

post written by:

0 comments: