Tuesday, March 3, 2020

Tempat Makan Best Di Kulim | Padu Kah Pad Thai di Restoran Meeting Point?
Assalamualaikum & Hello Sunchasers | Kembali lagi ke segment Tempat Makan Best Di Kulim! Acewah sejak bila pula ada segment segment kat sini kan? Haaa segment tu acah sahaja ya rakan rakan. Tapi kami memang nak tuliskan satu recommendation kedai makan best untuk korang especially yang menetap di Kulim. Again kami cuba makan di restoran ni by accident, sama macam S'Antik Cafe haritu. Tiada siapa yang cadangkan , tapi kami syukur sangat-sangat yang kami dipertemukan dengan restoran ni. Nama restorannya adalah Meeting Point (by 61 Rest) dan restoran ni menawarkan masakan Thai, Western dan Bingsu! (Tempat Makan Best Kulim : Kuey Teow)