Pakej Bajet Island Hopping Semporna!Powered by 12Go system

Sunday, December 10, 2023

Kereta Sewa Kuching | Ikramtransports : Recommended Dan Senang Berurusan!

Kereta Sewa Kuching 2024 - Kalau bercuti ke Sarawak, lokasi utama tarikan pelancong adalah semestinya Kuching, Sarawak. Kebiasaannya, pelancong akan mencari dan menggunakan kereta sewa untuk ke destinasi percutian mereka. Ini kerana, untuk memudahkan para pelancong untuk kesesuatu tempat.


Di Kuching, Sarawak, antara syarikat yang menawarkan perkhidmatan kereta sewa adalah Ikramtransports. Ikramtransports sangat disyorkan dan memudahkan urusan pelanggan yang ingin menyewa kereta. Kereta Sewa Ikramtransports kepakaran dalam menyediakan perkhidmatan kereta sewa bertaraf 5 bintang dengan harga yang berpatutan.


Ikramtransports menyediakan Perkhidmatan Sewa Kereta Di Kuching Sarawak Kuching Car Rental untuk individu atau korporat dan juga menerima bayaran secara Cash, Online Transfer dan Local Order. Syarikat ini juga ada perkhidmatan menyewa seperti Bas, Coaster, Van, kenderaan VIP dan kenderaan yang mampu milik juga di sediakan oleh Kereta Sewa Ikramtransports Kuching Car Rental

Dengan sistem tempahan online yang cekap dan pantas akan lebih memudahkan pelanggan untuk membuat tempahan Kereta Sewa di Kuching Sarawak. Hingga Ke hari ini, Respon yang diberi pun boleh tahan cepat. Itu berdasarkan pengalaman saya berWhatsapp dengan mereka. Kalau rasa tak nak berWhatsapp, boleh call mereka terus.


Paling menarik, kalau korang turun di Airport Kuching, pihak Ikramtransports sediakan perkhidmatan pickup dan hantar kereta secara percuma.

Selain itu, permintaan pelanggan seperti baby seat dan phone holder akan dibagi secara percuma oleh Ikramtransports tanpa mengenakan bayaran sepanjang penyewaan kereta sewa.


Kereta Sewa Ikramtransports mempunyai pengalaman selama lebih dari 10 tahun dalam meniaga kereta sewa. Perkhidmatan dengan layanan mesra dan cemerlang dari kakitangan Ikramtransports untuk memastikan perjalanan dan urusan pelanggan berjalan lancar.

Jaminan kenderaan yang di sediakan oleh kereta sewa IIkramtransports juga dalam keadaan bersih dan selamat digunakan. Anda kini boleh menikmati Kereta Sewa Murah di Kuching dengan harga yang berpatutan dan tiada kos tersembunyi.Jangan risau Kereta Sewa Ikramtransports amat dipercayai kerana Syarikat mereka berdaftar di bawah Syarikat BumiPutera. Pejabat Kereta Sewa Ikramtransports mereka terletak berdekatan dengan Airport Kuching.
@ikramtransports Replying to @Magdeline Salap Office kami berdekatan dengan Kuching International Airport, kereta kami akan hantar ke Kuching International Aiport secara percuma ❤️ #keretasewakuching #carrentalkuching #keretasewakuchingsarawak #vansewakuching #kuchingsarawak #ikramtransports ♬ original sound - IkramtransportsUntuk menyakin para penyewa yang ingin sewa kereta, boleh juga tengok Reviews Google yang direview oleh customers kereta sewa Ikramtransports yang pernah menyewa kereta sewa Ikramtransports.Jika anda berminat untuk membuat sewaan, boleh terus ke website Ikramtransportsdi link di bawah! Atau terus hubungi mereka di maklumat berikut!

https://ikramtransports.com/


Email : ikramtransports.official@gmail.com

Phone: 019 985 3904

Address: 1st floor, Sublot 4, Lot 1522, Block 17 KCLD, Lorong Lapangan Terbang 5J5, 93250 Kuching, Sarawak
Previous Post
Next Post

post written by:

0 comments: