Monday, December 14, 2020

Assalamualaikum & Hello Sunchasers | Berdasarkan pemerhatian kami di pageview dekat blog Chasing The Sun ni, memang jelas view makin meningkat bermula dari awal Disember haritu selepas pengumuman berkaitan tamatnya larangan rentas daerah & negeri dibuat. Korang semua dah tak sabar nak travel lagi kan! Haaa samalah kita! Kami pun dah rindu sangat nak berjalan-jalan, go for a staycation ataupun just a random roadtrip. So memandangkan kita semua dah boleh travel dan memandangkan salah satu lokasi paling popular dekat Malaysia ni adalah Cameron Highland, meh kami nak kongsikan cadangan tempat tempat menarik untuk korang lawati di Cameron Highland

















Haa itu dia 15 tempat yang selalu orang pergi kalau melancong di Cameron Highland. Semestinya banyak lagi lokasi lokasi yang best, jadi kalau korang ada cadangan lain, please please mention dekat komen di bawah yaa! Boleh pembaca yang lain pun rujuk sama! Gambar gambar diatas ni diambil daripada laman twitter JALAN CUTI SANTAI

Ingat tau, kemana pun korang travel, pastikan ikut SOP yang ditetapkan kerajaan. Jangan skip MySejahtera, contact tracing sangat penting tauu! Ok itu sahaja dari kami untuk entri kali ni. Travel safe and Take care guys! Assalamualaikum.

Previous Post
Next Post

post written by:

0 comments: