Jom Bercuti Bersama KOPETRO!

Monday, April 19, 2021

Jom Pergi Bercuti Bersama KOPETRO Travel & Tours!

Assalamualaikum & Hello Sunchasers | Siapa kata musim PKP ni kita tak boleh pergi bercuti? Boleh sebenarnya! Dato' Sri Ismail Sabri Yaakob dah umumkan baru-baru ni, aktiviti pelancongan rentas negeri dah pun dibenarkan tetapi di bawah program “Gelembung Pelancongan Bersasar”. Senang cakap, “Gelembung Pelancongan” tu maksudnya melancong dengan menggunakan servis agensi pelancongan. Bukan sebarang agensi ye, agensi tu mestilah berdaftar dengan Kementerian dan kena patuh dengan segala SOP ketat. 


Sekarang kita dah tau, apa lagi, cepat-cepatlah contact KOPETRO Travel & Tours. Agensi ni memang recommended. Boleh dipercayai dan cukup profesional sebab dah 30 tahun berkecimpung dalam industri travel ni. Benda ni penting tau, sebab musim PKP ni, kita nak pastikan kita travel ikut peraturan dan SOP, jangan la sampai kena saman pulak nanti.


Apa yang best dengan KOPETRO Travel & Tours ni ialah, agensi ni boleh bagi kita pakej bercuti mampu milik yang ikut taste dan bajet kita. Sesuai la dengan slogan agensi ni - ‘made for you’. Macam yang disyaratkan dalam program “Gelembung Pelancongan Bersasar”, semua aturan pasal percutian kita mestilah diuruskan oleh satu agensi. So kita tak perlu risau, sebab KOPETRO Travel & Tours boleh handle semuanya. Dari planning, ke booking hotel, sampai ke sewa transport pun agensi ni boleh handle. Barulah betul percutian yang “made for you”, kita tinggal packing beg aje.




Follow terus akaun Facebook dan Instagram KOPETRO Travel & Tours sebab agensi ni selalu je post promo-promo yang limited. Kira siapa cepat, dia dapat. Contoh sekarang ni ada promo diskaun RM100 untuk 50 orang pertama yang booking pakej Pool Site Suite The Pines, Melaka ataupun pakej Golden Sands, Pulau Pinang. Wow! Lokasi-lokasi terbaik tu! Kita cuma kena masukkan password 'KOPETRO Made For You' waktu kita buat booking online kat whatsapp di 012-5657709, terus kita dapat diskaun RM100 tu. Senang, tak payah nak reka slogan ke bagai. Masih ada lagi ni, so kalau berminat, cepat-cepat la booking! Semuanya online tau. Tak perlu la nak ulang-alik ke ofis agensi ni.

Nak lagi mantap, boleh jugak skodeng promo-promo kat website dia atau kalau nak lagi cepat, call je terus ofis dia - 03-21641577 atau whatsapp 012-5657709 untuk booking. Dah penat kan duduk rumah aje? Apa lagi, jom lah pergi bercuti!





Latest
Next Post

post written by:

0 comments: