Tips Hotel Murah Dengan Boost & OYO

Assalamualaikum Sunchasers!,
Saja nak kongsikan a trick mudah untuk korang dapatkan hingga 50% potongan harga untuk tempahan bilik hotel mengunakan applikasi Boost & OYO. Promosi Boost open sampai June ni saja tau!
1.Download Apps Boost & OYO.
2.Lengkapkan pendaftaran untuk kedua-dua apps
3.Masuk ke Apps Boost dan pergi ke section Trending Now.
4.Klik dekat OYO
5.Lepas tu klik Purchase Now (Jgn risau, purchase ni RM0 ja)
6.Bila dah sampai ke page Voucher tu,terus slide jer untuk dapatkan promo code.
7.Kemudian masuk pula ke Apps OYO
8.Pilih destinasi dan hotel
9.Sebelum klik Book Now tu,klik dulu dekat bahagian discount coupon, klik dekat icon “pen” tu.
10.Paste coupon dari Boost tadi tu.
11.Last sekali Book Now!





Apps OYO ni sebenarnya memang dah ada discount discount yang banyak,jadi bila ditambah lagi dengan Boost punya discount ni memang korang boleh dapat harga yang agak tak masuk akal jugak untuk sesetengah hotel. Cuma nak bg heads up, pilihan hotel dekat OYO ni tak sebanyak macam dekat AGODA, BOOKING suma tu,maybe sebab diorang masih baru. Go and have look! Kot2 lah ada rezeki dpt hotel yang nice2 dengan harga comey lotey. Salam!

By Kimi
Previous
Next Post »
0 Komentar